Obdelava lesa

Les je organska surovina, ki nam ga iz dneva v dan, skozi stoletja in tisočletja nudi narava. Zaradi izredno lahke dostopnosti, ga človeštvo že od začetkov svojega obstoja uporablja v različne namene. Skozi stoletja pa se je izkazalo, kako zelo je človek postal navezan na različne vrste uporabe lesa.

Pozitivne lastnosti lesa, kot so naravno čiščenje zraka, popolna električna izolacija ipd., kakovost in obstojnost, hkrati pa je les tudi prijeten na dotik - vse to je razlog, da se les še dan danes uporablja na skoraj vseh področjih človekovega bivanja.

Pri nas v okviru obdelave lesa pokrivamo skoraj vsa področja predelave oz. obdelave masivnega lesa kakor tudi površinske obdelave masivnega lesa in ostalih lesnih materialov.

Naša ponudba obdelave lesa ponuja prednosti v strokovni in kvalitetni izvedbi predelave oz. obdelave masivnega lesa in ostalih lesnih materialov.

Naročnikom strokovno svetujemo glede izbire materialov in izvedbe. Pri izdelavi ponudbe upoštevamo naročnikove želje in mnenja.

Strokovnost in kvaliteto obdelave ter znanju in skrbnosti do lesa so izoblikovale naše bogate 60-letne izkušnje, s katerimi se z veseljem pohvalimo v naših referencah.

Storitev vključuje:

  • predelava lesa,
  • sušenje lesa,
  • prevoz lesa,
  • prodaja rezanega lesa,
  • razrez hlodovine,
  • kvalitetno in strokovno opravljeno delo.

Vprašajte za ceno, izpolnite kontaktni obrazec na dnu, ali nas pokličite na 01 834 18 52 in prepustite izdelavo vaše lesene masivne ali skeletne hiše pravim strokovnjakom!